Jimmi har været køkkenchef hos WOOSHII siden 2020. På trods af at han kun var 35 år, da vi ansatte ham, havde han allerede opnået exceptionelt meget som sushikok og køkkenchef. Blandt andet havde han allerede før WOOSHII lavet mere end 500.000 ruller og været ansat på en sushirestaurant med michelinstjerne, nemlig Sabi Omakase i Norge.
Jimmi har været sushikok i 15 år, og han har meget høje standarder for både ris og fisk - ligesom der er tradition for i Japan. Jimmi serverer kun sushi med ris, der har den perfekte balance mellem bid og klæbrighed, og han serverer kun det bedste, mest friske fisk. F.eks. serverer han kun tun, der er netfanget i Maldiverne og laks af højeste kvalitet fra Norge. Og så er Jimmis evner med en kniv i en klasse for sig selv. Han kan nemlig skære en laks i perfekte, mundrette sashimi-bidder på kun 6 minutter (det tager normalt ca. 15 minutter for gode sushikokke). Men ikke nok med, at han kan det klassiske håndværk til fingerspidserne, så har Jimmi også en utroligt kreativ sushi-hjerne. Derfor er der hos WOOSHII altid garanti for, at du kan få nogle unikke og velsmagende sushiretter, du ikke kan få nogle andre steder.
WOOWOK Østerbro LEVERER TIL:
2100 København Ø
2150 Nordhavn
2200 København N
2400 København NV
2700 Brønshøj
2720 Vanløse
2820 Gentofte
2900 Hellerup
1000-1499 København K
WOOWOK VALBY LEVERER TIL:
2000 Frederiksberg
2500 Valby
2650 Hvidovre
2610 Rødovre
2450 København SV
2300 København S
1500-1700 København V
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på alle fremtidige ordre.
© Copyright WooWok. All Rights Reserved