Her kan du læse lidt om vores koncept, og hvad du kan forvente, når du tager et skridt ind i vores univers.
Velkommen i et univers af store, asiatiske smagsoplevelser med et stilrent, skandinavisk udtryk.
Vores thailandske køkkenchef, Mama Pranee har skræddersyet en menu af thailandske klassikere, der er tilpasset til nordiske smagsløg.
Hver dag laver vi alle retter helt fra bunden, af friske råvarer, som vi får leveret fra morgenstunden. Som de eneste på markedet, laver vi f.eks. alle karrysaucer helt fra bunden dagligt. Restauranten er minimalistisk og stilrent indrettet, så de storslåede smagsoplevelser og farvestrålende retter virkelig træder frem på tallerkenen. Vi tror på at kunsten ligger i konstrasterne, præcis ligesom når en maler får farverne frem på lærredet, ved først at grunde det med hvid maling.
Den dag i dag er der en rød tråd igennem hele vores koncept, men WOOWOK blev ikke bygget på én dag. Så læs med her, hvis du vil med tilbage i tiden til dengang, det hele startede.
Året er 2014. Vi har længe gået med visioner om at åbne en helt særlig wok-restaurant med sans for detaljen. Så da vi finder en hyggeligt lokale på Nordre Fasanvej 267, lige bag Nørrebro Station, skal der ikke meget betænkningstid til. Vi køber lokalet, ansætter en stab af dygtige thaikokke og en erfaren køkkenchef, og så slår vi dørene op for den første WOOWOK-restaurant. Det går hurtigt op for os, at der er én ting, vi er bedre til end de fleste andre. Nemlig takeaway. Så derfor køber vi nabobutikken, så vi har ét lokale til at levere ordrer ud af huset, og ét lokale til restaurantgæster. Og så går vi i gang med at bygge et ganske specielt køkken.
Men selvom vi får bygget os et køkken i verdensklasse, så er der stadig én ting der går os på. For vi kan kontrollere alle processer inden for rammerne af vores eget køkken. Men vi kan ikke garantere, hvad der sker, når maden forlader køkkenet. Derfor vinker vi farvel til Just-Eat-buddene og ansætter vores eget leveringsteam. Pludselig kan vi kvalitetstjekke hele vores værdikæde, fra vi får friske råvarer leveret klokken 7 om morgenen, til maden bliver leveret ved kundernes hoveddør.
Men vi mangler stadig lige en vigtig brik, for at vi kan kalde os mestre i takeaway.
Vi dækker nemlig ikke hele København endnu. Så i 2020, hvor hele landet er ramt af den første corona-lockdown og craver takeaway mere end nogensinde før, ved vi, at vi skal til at rykke hurtigt. Så vi finder et lokale i Valby, tæt ved Ny Ellebjerg Station, og slår dørene op for WOOWOK #2. Vi kopierer vores specialbyggede køkken fra Nørrebro, og ansætter endnu en dygtig køkkenchef, og
endelig kan vi erklære:
Men … Ja, der tegner sig vist efterhånden et mønster … For ambitionerne og visionerne vokser sig stadig større og større. Og det samme gør efterspørgslen på vores unikke koncept, nu hvor vi dækker hele hovedstaden. Pludselig kan vi ikke følge med mere. Vi har igen brug for meget mere plads. Derfor tager vi i januar 2021 en drastisk beslutning. Vi tager den magiske stemning fra vores elskede Nørrebro, og flytter den ind i 450 m2 nye lokaler på Østerbro. Nu har vi kapacitet til endnu flere ordrer, og en drøm er blevet til virkelighed:
Nu har vi hele 3 restauranter under ét tag: WOOWOK, WOOSHII og WOOCAKE. Hver restaurant har sit eget koncept og sin egen, specialiserede køkkenchef, og det tilfælles, at de falder ind under WOOKITCHENS’ røde tråd: Lækker, asiatisk mad i hyggelige og minimalistiske, nordiske rammer.
Lyder det godt?
Kom og mærk stemningen i Københavns førende asiatiske madkoncept.
WOOWOK Østerbro LEVERER TIL:
2100 København Ø
2150 Nordhavn
2200 København N
2400 København NV
2700 Brønshøj
2720 Vanløse
2820 Gentofte
2900 Hellerup
1000-1499 København K
WOOWOK VALBY LEVERER TIL:
2000 Frederiksberg
2500 Valby
2650 Hvidovre
2610 Rødovre
2450 København SV
2300 København S
1500-1700 København V
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på alle fremtidige ordre.
© Copyright WooWok. All Rights Reserved