Who Cares? Woo Cares!

WOOWOK tager et socialt ansvar

Hos WOOWOK vil vi gerne give en ekstra chance til drenge fra socialt belastede områder. Hvis vi kan mærke at de har potentiale og viljestyrke, så har de mulighed for at få et job som bud hos os. Drengene får en ny mulighed for at komme ind i samfundet, og en masse erfaringer, de kan bruge som trædesten på deres videre eventyr ude på arbejdsmarkedet. 

Vi er utroligt stolte af vore budde, som vi ser som en hjørnesten i vores forretning. Vi ville aldrig kunne levere så hurtig og strømlinet en takeaway-oplevelse, hvis ikke det var for dem. De her drenge er lokale, der hvor du bor, og de kender alle gaderne og alle smutvejene i dit nabolag. 

Derfor kommer de også hurtigt frem med din mad. Det er win/win for alle parter. En af de budde, der har udviklet sig allerhurtigst er Bilal.

 Ham kan du læse lidt om her:

Bilal

Bilal var nok det, som de fleste vil kalde “lidt af en rod”. Men vi så også en energisk knægt med masser af potentiale bag den hårde facade. Så vi ansatte ham som bud, og blev blæst fuldstændig bagover. Bilal havde nemlig både et kæmpe drive for at få ansvar, og så var han samtidig et utroligt pålideligt og tillidsvækkende menneske. 

Så vi forfremmede ham hurtigt til takeaway-ansvarlig. Nu skulle han koordinere alle vores bestillinger på alle vores platforme. Og den opgave klarede han også til UG, så derfor forfremmede vi Bilal endnu engang. I dag er Bilal afdelingsleder, og han har et hold af budde under sig. 

Alt sammen takket være hans hårde arbejde og fantastiske personlighed.

WOOWOK tager et grønt ansvar

Vi ved godt, vi ikke kan redde hele verden, men vi kan være med til at gøre en lille forskel - sammen med dig! Vores lille bidrag til den bæredygtige omstilling ser du bl.a. her:

Miljøvenlig udbringning

Din mad bliver leveret på elcykler, elknallerter og i miljøvenlige biler, der har en forholdsvis lav udledning af CO2. Bl.a. kører vores budde i Toyota Aygo og Citroën C1, og vi arbejder på at gøre det endnu bedre: Vi har nemlig et mål om at få en 100% eldrevet bilflåde inden 2025.

Genanvendelige poser

Du får din bestilling i genanvendelige poser, der er lavet i slidstærkt materiale, så du nemt kan bruge dem igen og igen, når du skal hente din næste bestilling, når du køber ind, eller når du skal til træning.

100% bionedbrydelig engangsbestik

Det engangsbestik, du får med din ordre er både behageligt at spise med og 100% bionedbrydeligt. Du kan altså roligt bede om engangsbestik med god samvittighed.

Papsugerør, der holder formen

Med dine drikkevarer får du et papsugerør, som ikke bliver blødt, når du drikker. Samtidig forhindrer du også, at der havner endnu et plasticsugerør ude i naturen.

Genanvendelige beholdere

Vores takeawayemballage er meget holdbar og kan genbruges helt op til 100 gange. Den tåler både en tur i opvaskemaskinen og mikrobølgeovnen. Oplagt til opbevaring og opvarmning af dine madrester.

WOOWOK Østerbro LEVERER TIL:

2100 København Ø

2150 Nordhavn

2200 København N

2400 København NV

2700 Brønshøj

2720 Vanløse

2820 Gentofte

2900 Hellerup

1000-1499 København K

WOOWOK VALBY LEVERER TIL:

2000 Frederiksberg

2500 Valby

2650 Hvidovre

2610 Rødovre

2450 København SV

2300 København S

1500-1700 København V


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og spar 10% på alle fremtidige ordre.

© Copyright WooWok.  All Rights Reserved